divendres, 4 de maig del 2012

Conclusions WISC-IV cas A

Efectuat el Diagnòstic Clínic complet, podem indicar que l'estudi de les capacitats cognitiu intel·lectuals, valorades com a quocient intel·lectual segons les escales de Weschler, situen a l'A en un nivell mig respecte els nens de la seva edat (QI 108)

Els quocients parcials CV 87, RP 124, MT 122, i VP 99 es troben en un nivell normal baix, superior i mig respectivament.

Existeix variabilitat entre els resultats dels quatre índex de l'Escala, indicant que la capacitat general que avaluen aquests índex no es poden resumir com uns valors unitaris, i la interpretació dels mateixos no presenta fiabilitat.

Les diferències entre els tests que comprenen els índex de Comprensió verbal i velocitat de Processament no són grans i suggereix que els resultats obtinguts per A a cada un d'aquests índex no són unitaris i per tant ho hem d'interpretar qualitativament. S'observa una diferència significativa en l'índex de memòria de Treball i raonament Perceptiu, aspectes que sembla on A té una habilitat més brillant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada