dijous, 10 de maig del 2012

Cas C

El tercer cas amb el que he estat i estic treballant és una nena de 8 anys que cursa 3r de primària.

He trigat en parlar d'aquest cas ja que m'he volgut esperar a tenir l'autorització de la mare per a poder parlar d'ella, és una família molt especial i delicada en quant a temes de comunicació i hem volgut fer les coses bé, per tal d'evitar cap complicació.

La C ha estat a tenint un seguiment per part de la psicopedagoga de la seva escola des de fa 3 anys, assisteix a classes de reforç en el mateix centre de pràctiques, les mestres que treballen amb ella detecten problemes d'actitud i dificultats en l'aprenentatge que comenten amb la Vanesa. Una vegada es parla amb la famíla, aquest decideixen que la Vanesa ha de treballar amb la C.

La família facilita els informes que la psicopedagoga de l'escola ha realitzat, a més de fer una nova exploració per part  de la Vanesa. La C té problemes visuals i es decideix que ha de fer-se una revisió optometrica per detectar possibles problemes.

A més de les dificultats d'aprenentatge, la nena presenta un problema de comportament i una baixa autoestima, per la qual cosa es decideix per un treballde reforçament d'aquest camp, paral·lel al treball optimetric i d'aprenentatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada