diumenge, 27 de maig del 2012

Activitats Cas C

La C ja assistia a sessions amb la Vanesa uns mesos abans de començar la meva intervenció, les activitats que hem treballat durant aquests mesos han estat molt diverses. Aquí us deixo una petita explicació del que hem fet:

- Treball dels moviments sacàdics: Es presenta a la nena un full amb lletres escrites sense sentit, en cada linea hi ha una o dues lletres subratllada, la nena ha de lleguir aquestes lletres sense moure el cap, només treballant el moviment dels ulls. Aquest treball es realitza per millorar els moviments de l'ull, tasca recomanada per l'optometrista.

- Dictat: Es realitza el dictat d'un petit text que la nena ha d'escriure a la pissarra (pèr tal que sigui més motivador) un cop acabat el dictat, se li diu a la nena que llegeixi el que ha escrit i miri de corretgir les faltes. Poc a poc comença a veure algunes faltes d'ortografia, a més de rebre ajuda per part nostra amb aquelles errades que no veu.

- Fitxes de atenció -memòria: Com C té una mica de falta d'atenció, tendeix a estar dispersa a l'hora de realitzar qualsevol tasca, es realitzen treballs d'atenció i memòria amb ella. Algunes de les activitats són: laberints, les 7 diferències, sopes de lletres, buscar una figura entre moltes... a més aquest treball és motivador i es pot realitzar com un joc, cosa que motiva més a realitzar la tasca.

- Jocs interactius: Amb l'ajuda de l'ordinador, es realitzen un seguit d'activitats relacionades amb la memòria, la lectura, l'escriptura, la percepció, l'espai... activitat que agrada molt a C i que realitza sense cap queixa.

Cal dir que C es queixa molt a l'hora de realitzar qualsevol tasca, i sempre està cansada (segons ella), poc a poc a fet un canvi i cada doia té més predisposició de treball.

Doncs bé, aquí veieu unes quantes activitats realitzades amb C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada