dissabte, 31 de març del 2012

Subjectes del projecte


Els subjectes en els quals es centra la intervenció són alumnes amb diverses demandes educatives (TDAH, dificultats d'aprenentatge...) en funció de la demanda del curs; les seves famílies i els altres professionals implicats.
La pràctica educativa on es desenvolupa el projecte es centra en els alumnes que intervenen en el procés, tot i que la intervenció es durà a terme en el centre de pràctiques i amb les famílies dels alumnes. En alguns dels casos l’equip docent també és objecte d’aquesta intervenció.
Durant la intervenció, es durà a terme un seguiment de la psicopedagoga i d’alguns dels casos en els quals s’està intervenint. La meva tasca serà fer un seguiment del procés que es duu a terme, observar, recollir informació i fer l’anàlisi dels casos, a més de dissenyar una proposta de treball per tal de fer una intervenció directa.
Amb la meva intervenció duré a terme una identificació de la problemàtica a la que va lligada la demanda, a partir de l’anàlisi i la interpretació de les observacions i intervenció realitzades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada